ABF ve PSAKD Başkanları İBB ve Kartal Belediyesini ziyaret etti

Alevi Bektaşi Federasyonu-ABF Genel Başkanı Mustafa Aslan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği-PSAKD Genel Başkanı Cuma Erçe ile ABF ve PSAKD GYK üyeleri farklı kurumlarla bir dizi temaslarda bulunmak ve 2 Temmuz Sivas anması öncesi İstanbul özgülünde süren hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgi almak üzere 15 Haziran Çarşamba günü İstanbul'a geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi-İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve inanç masasından Vedat Kara'nın daveti üzerine kendileriyle makamlarında bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmeye ilişkin kendi sosyal medya hesabından paylaşım yapan PSKAD Genel Başkanı Cuma Erçe; ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mahir Polat ve inanç masasından Vedat Kara canımıza mihman olduk. Dostlarımız ile sıcak ve verimli bir muhabbet ettik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Genel başkanlar Aslan ve Erçe beraberindeki GYK üyeleri ile İstanbul Kartal Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı da makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.